Bild1
Bild2
Bild3
Bild4

Journalistbyrån
 Om journalistbyrån Anna Petersson
START SAMHÄLLE HÄLSA LIVSSTIL BILDER KONTAKT
Anna Petersson

Kontakt

Anna Petersson
Journalistbyrån Stockholm
070-482 91 36
anna.petersson@journalistbyran-sthlm.se
info@journalistbyran-sthlm.se

Röster från
redaktörer

Kerstin Thornström
redaktör Specialmagasin, Expressen.

Geting

Anna är idérik och har som journalist visat att hon behärskar det skrivna språket. Hon har genomfört jobben på ett utmärkt sätt och alltid sett till att hålla överenskomna lämningstider. Anna är en duktig och engagerad medarbetare som jag har förtroende för!

Jan Söderström

Jan Söderström
chefredaktör Aktuellt i politiken

Vi på redaktionen vill varmt rekommendera Anna. Anna blev med sin positiva attityd snabbt en i gänget och anförtroddes även stort ansvar för egna journalistiska projekt som hon genomförde med stor självständighet. Vid ett par tillfällen fick Anna extra stort genomslag för egna riksnyheter. Anna är en idéspruta som med rätt inställning tar sig an stort arbetspensum. ”Jag kan göra mer”, ”Jag har ett förslag” var typiska kommentarer på redaktionsmötena. Sånt gillar vi.

Mats Jansson

Mats Janson
redaktör Xperience, Friskis&Svettis Riks

Anna skriver så att det blir roligt att läsa. Hon hittar de saker som är intressanta att berätta om. Egentligen ganska så komplicerade saker känns lätta. Som läsare blir jag berörd för jag kan relatera till frågeställningarna och berättelserna. Jag frågar mig själv hur jag är, vad jag tycker och vad jag skulle vilja göra.